Prijava na natečaj (Pra)stol 2022

Izpolnite spodnji obrazec in s svojo oblikovno rešitvijo sodelujte v natečaju industrijskega oblikovanja (Pra)stol 2022. Rok za oddajo vašega predloga je 29. avgust 2022.
V kolikor imate več datotek, jih najprej združite v eno ZIP datoteko. Imejte v mislih, da je velikosti datotek, ki jih lahko naložite, omejena.
Please add author's name.

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

0/1500

Na kratko predstavite idejo/zgodbo vašega (pra)stola v največ 1.500 znakih (daljšo predstavitev lahko naložite kot priponko).

Please add your files for upload.

Slikovna predstavitev predloga v obliki risb, načrtov in vizualizacija predloga v njegovi uporabni vlogi naj se odda v obliki PDF datoteke (minimalno 225 dpi / A3 format ležeč / barvno / do 5 strani). Največja dovoljena velikost datoteke je 2 MB.

Invalid Input

Oddane CAD datoteke naj bodo združljive z AutoCAD, SketchUp ali Rhinoceros programi (vse datoteke naj bodo združene v eni ZIP datoteki). Največja dovoljena velikost datoteke je 2 MB.

Invalid Input of Email

Please enter you phone number. From our experience it is necessary in case there is problem with an e-mail or to get some things resolved quickly.

Please add your country.

Please accept the Terms & conditions.

Jezik / Language

Festival lesa podpirajo 

 

 

"ŠGZ 15/2019 INFORMIRANJE STROKOVNE IN SPLOŠNE JAVNOSTI IN KOMUNICIRANJE S CILJNIMI DELEŽNIKI STROKE SRIP-KROŽNO GOSPODARSTVO, PODROČJE BIOMASA IN ALTERNATIVNE SUROVINE - TRAJNOSTNA MOBILICACIJA LESNEGA BIOMASNEGA POTENCIALA SLOVENIJE."

"NALOŽBO SOFINANCIRATA REPUBLIKA SLOVENIJA IN EVROPSKA UNIJA IZ SKLADA ZA REGIONALNI RAZVOJ."

Najdete nas tudi tukaj

Festival lesa, organizacija dogodkov in trženje, z.o.o., So.P., Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.