(PRA)STOL 2016

Stol v sliki/Chair in picture

Oblikovalka: Ines Rotar, Slovenija


Stol v sliki je poklon naravi, hitro in enostavno se spremeni iz čudovite stenske slike tekstur v udoben stol. Enostavno ga snamemo s stene in ga s hitrim prepogibanjem zložimo. Stol prav tako rešuje problem manjših stanovanj, saj ga imamo lahko ko ga ne uporabljamo na steni in nam služi kot čudovit okras.


Origin

Oblikovalec: Jurado Michael, France

Nepravilnost, nobene ravne linije, preprostost, to je nekaj ključnih besed, ki mi odmevajo tega popoldne v parku. Želel sem, da bi uporabnik čutil kar sem sam čutil ob sedenju na dnu tega drevesa. Občutek sprave kljub nepravilnostim in raskavosti lesa, občutek preprostosti navkljub naključnim oblikam, ki me obdajajo


picCHAIR

Oblikovalca: Jasna Hrovatin in Rok Hrovatin, Slovenija


Stol picCHAIR služi kot dodatno sedišče, ki ga uporabimo kadar potrebujemo večje število sedišč. Uporaben pa je tudi kot odlagalna mizica ob jedilni mizi, kavču postelji ipd. Stol je zasnovan tako, da ga lahko hitro razstavimo in sestavimo. Ime stola je picCHAIR, saj lahko njegovo sedežno ploskev obesimo na steno kot sliko, oziroma kot dekorativni predmet. Sedišče je obdelano na različne načine, s tem se stol približa potrebam in željam različnih ciljnih skupin, poleg tega pa omogoča tudi povsem personificirano obdelavo glede na specifične želje naročnika


Panj - posebno priznanje žirije

Oblikovalka: Snežana Jeremić, Srbija


Panj - Stiliziran kos lesa

Jezik / Language

Festival lesa podpirajo 

 

 

"ŠGZ 15/2019 INFORMIRANJE STROKOVNE IN SPLOŠNE JAVNOSTI IN KOMUNICIRANJE S CILJNIMI DELEŽNIKI STROKE SRIP-KROŽNO GOSPODARSTVO, PODROČJE BIOMASA IN ALTERNATIVNE SUROVINE - TRAJNOSTNA MOBILICACIJA LESNEGA BIOMASNEGA POTENCIALA SLOVENIJE."

"NALOŽBO SOFINANCIRATA REPUBLIKA SLOVENIJA IN EVROPSKA UNIJA IZ SKLADA ZA REGIONALNI RAZVOJ."

Najdete nas tudi tukaj

Festival lesa, organizacija dogodkov in trženje, z.o.o., So.P., Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.