center za kreativnost logo       

 

 Naložbo sofinancira Republika Slovenija in Evropska unija iz Kohezijskega sklada za regionalni razvoj/Evropskega socilanega sklada oziroma v primeru dveh ali več skladov iz Evropskih strukturnih in investicijskih skladov

Spodbujanje kreativnih kulturnih industrij-CzK 2020-2021

LESENA MODULARNA IGRAČA, KONCEPT NIKA KRALJA

Festival lesa z zadovoljstvom obvešča javnost, da smo pridobili projekt A1 v okviru Centra za kreativnost pri MAO z naslovom LESENA MODULARNA IGRAČA, KONCEPT NIKA KRALJA in s tem sredstva v  višini 14.935 EUR v okviru ESRR 2014-2020. Projekt bo trajal od 1. 9. 2020 – 1. 9. 2021.

Za izvedbo smo sestavili ekipo, v kateri bodo sodelovali ALENKA ŠUBIC, MATEJA DEKLEVA, ANDREJ PALMAN, KLAVDIJA HÖFLER IZ INŠTITUTA ZA RAZVOJ IGRAČ, MOJCA MIHAILOVIČ ŠKRINJAR in META KAMŠEK. Naše reference obsegajo znanja s področja oblikovanja lesenih izdelkov, grafičnega oblikovanja, tehnologije izdelave lesenih izdelkov,certificiranja in trženja igrač, strateškega razvoja poslovnih idej in vodenja skupin in projektov.

V projektu bomo sodelovali z g. Natalijo Lapanje, kustosinjo za pedagoško dejavnost v Muzeju za arhitekturo in oblikovanje. Prav tako smo zastavili dobro sodelovanje z dedinjo zapuščine g. Kralja, dr. Veroniko Kralj Iglič, s katero smo uredili avtorske pravice in bodoče sodelovanje.

Cilji projektne skupine so, da ob koncu projekta razvijemo končni prototip igrače, ki bo ustrezno testiran; ime in blagovno znamko, prototip embalaže z definiranimi seti. Izdelana bo analiza trga in poslovni model ter izračun cenovno prodajne strategije, ki jo bomo preverili na nekaj dogodkih in točkah prodaje.  

Jezik / Language

Festival lesa podpirajo 

 

 

"ŠGZ 15/2019 INFORMIRANJE STROKOVNE IN SPLOŠNE JAVNOSTI IN KOMUNICIRANJE S CILJNIMI DELEŽNIKI STROKE SRIP-KROŽNO GOSPODARSTVO, PODROČJE BIOMASA IN ALTERNATIVNE SUROVINE - TRAJNOSTNA MOBILICACIJA LESNEGA BIOMASNEGA POTENCIALA SLOVENIJE."

"NALOŽBO SOFINANCIRATA REPUBLIKA SLOVENIJA IN EVROPSKA UNIJA IZ SKLADA ZA REGIONALNI RAZVOJ."

Najdete nas tudi tukaj

Festival lesa, organizacija dogodkov in trženje, z.o.o., So.P., Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.